ماکان آریا پارسا و برخورداری از استعداد کارآفرینی

همه ما انسان‌ها رؤیاهایی را در سر داریم و در طول شبانه روز به این موضوع فکر می‌کنیم که چگونه می‌توانیم آنها را محقق کنیم. دغدغه کنونی بسیاری از افراد و جوانان جامعه ایجاد اشتغال و بهره‌مندی از شرایط شغلی مناسب در جامعه است. از این رو بسیاری از افراد را می‌بینیم که درصدد تبدیل ایده خود به یک کسب و کار و تجارت موفق هستند و رؤیای کارآفرینی را در سر می‌پرورانند.

دکتر ماکان آریا پارسا بر این باور است که اگر جوانان استعدادهای خود را به خوبی بشناسند می توانند با سرعت بیشتری رؤیاهای خود را در زمینه کارآفرینی و ایجاد شغل عالی محقق کنند.

در دنیایی که اقتصاد و کسب و کار مناسب و موفق برای جوانان و تمامی اقشار جامعه دغدغه بزرگی است، کارآفرینان به عنوان یک الگو و حتی یک ابرقهرمان شناخته می‌شوند. کارآفرینان هستند که محصولاتی را تولید یا خدمات پر تقاضایی را ارائه می‌دهند. بدین سبب زندگی افراد پیرامون خود را دستخوش تغییر و تحول می‌کنند. نتیجه خدمات و فعالیت‌های آنان آسایش و آرامش مردم است.

اگر می‌خواهید ببینید که آیا استعداد کارآفرینی دارید یا خیر لازم است به دنبال وجود شش نشانه زیر درون خود باشید.

کارآفرینی با ماکان آریا پارسا

۱. آیا شما فردی باهوش و بااستعداد هستید؟

باهوش بودن به این معنا نیست که در تمامی تست‌های هوش، بالاترین نمره را کسب کرده باشید. برایتان جالب باشد که بدانید اکثر افراد معروف و موفق در حوزه کارآفرینی و بسیاری از رشته‌های دیگر در مقطعی از زندگی خود از تحصیلات دانشگاهی دست کشیدند و با بهره‌گیری از نبوغ، ابتکار و خلاقیت خود شغل مناسبی را ایجاد کرده و توانستند درآمد بسیار بالایی را کسب نمایند. در دانشگاه کالیفرنیا تحقیق کاملی بر روی افراد کارآفرین انجام شد. در این تحقیق استعداد یادگیری و توانایی شناختی این افراد مورد ارزیابی قرار گرفت. کارآفرینان برتر در این دو ویژگی نمرات بسیار بالاتری را کسب کردند.

اگر از سطح بالایی از هوش زبانی بهره‌مند هستید و در حل مشکلات عملکرد بسیار خوبی دارید، لازم است این مژده را به شما بدهیم که از نظر استعداد یادگیری و توانایی شناختی بسیار مستعد هستید و می‌توانید کارآفرین موفق و مؤثری باشید.

۲. آیا شخص با اعتماد به نفس بالایی هستید؟

دکتر ماکان آریا پارسا بر این باور است که داشتن رؤیاهای بلند پروازانه و جسارت عمل برای تحقق آن‌ها مستلزم داشتن اعتماد به نفس بالا است. هنگامی که به عرصه کارآفرینی ورود پیدا می‌کنید در برابر خود موانع چالش‌های بزرگی را خواهید یافت. برای موفق شدن در این عرصه می بایست به توانایی‌های خود و کیفیت محصولات و خدمات خود اعتماد داشته باشید.

یک فرد کارآفرین همچنین می‌بایست عزت نفس بالایی داشته باشد. در این مورد تحقیقی در دانشگاه بازرگانی هاست انجام شد. نتایج  این تحقیق نشان داد کارآفرینان حداقل دو برابر بیشتر از افراد کارمند و حقوق بگیر عزت نفس دارند.

اعتماد به نفس و عزت نفس خصلت‌هایی هستند که لازمه به نتیجه رساندن طرح‌ها و کارآفرین شدن شما می‌باشند. با این دو ویژگی می توانید از مشکلات و چالش‌های مسیر پیش رویتان گذر کنید.

دکتر آریا پارسا

۳. آیا شخص ایده پردازی هستید؟

دکتر ماکان آریا پارسا معتقد است لازمه ورود به دنیای کارآفرینی برخورداری از ایده‌های خوب و راهگشاست. اگر چنانچه به عنوان کارمند در یک موسسه یا شرکت کار می‌کنید و به فکر بهبود شرایط کار با تغییرات و راهکارهای مؤثر هستید و می‌دانید برای راه‌اندازی یک شغل مشابه چه کارهایی را می‌بایست انجام دهید به شما تبریک می‌گوییم. شما از روحیه کارآفرینی بهره‌مند هستید. اگر فرصت مناسبی در اختیار داشته باشید، با ایجاد یک تیم متخصص، کسب و کار به روز و مورد نظرتان را راه‌اندازی خواهید کرد.

از این رو ایده‌ها نقشی مهم و حیاتی برای کارآفرینی بازی می‌کنند. بدون وجود ایده تغییر و پیشرفت میسر نمی‌شود. ایده‌ها هستند که موجب تغییر و تحول اساسی در جهان می‌شوند. یک کارآفرین موفق از بیان ارائه و تحقق ایده خود هراسی ندارد. چراکه می‌داند نمی‌توان همه افراد را در رابطه با ایده مد نظر خود متقاعد کرد و راضی نگه داشت.

اگر شخص ایده پردازی هستید و همواره برای بهبود اوضاع و توسعه و پیشرفت کسب و کارها طرح و ایده در ذهن خود می پرورانید شما می‌توانید کارآفرینی موفق باشید. البته لازم است از نظرات و همفکری افراد پیرامون خود بهره‌مند شده و در صورت نیاز استفاده نمایید.

اگر می خواهید یک کارآفرین باشید، لازم است روحیه شناسایی فرصت‌ها قبل از از دست رفتن آن‌ها را در خود پرورش دهید. می‌بایست چالش‌ها و مشکلات را به عنوان یک فرصت در نظر بگیرید و از آن بهترین استفاده را ببرید. لازم نیست با این مهارت‌ها متولد شده باشید. می توانید در طول زمان با تمرین و تجربه آن‌ها را در خود ایجاد و نهادینه کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.